A e dini pse Turqit i quajnë Shqipëtarët “Arnautë”?!

Shumë prej nesh kemi dëgjuar ose kemi qënë prezent që shqipëtarët i quajnë arnaut. Por të…

THIRRJE PUBLIKE PËR SUBVENCIONIMIN E QYTETARËVE NË TERRITORIN E QYTETIT TË SHKUPIT PËR BLERJEN E BIÇIKLETAVE PËR VITIN 2023

THIRRJE PUBLIKE PËR SUBVENCIONIMIN E QYTETARËVE NË TERRITORIN E QYTETIT TË SHKUPIT PËR BLERJEN E BIÇIKLETAVE…

Reparti i rinovuar i Klinikës së Endokrinologjisë dhe qendra e rinovuar e diabetit.

Reparti i rinovuar i Klinikës së Endokrinologjisë dhe qendra e rinovuar e diabetit. Rinovimi përfshin dritare…

Foto: Rrjet i ri i ujësjellësit në qytetin e Shkupit

Drejtori i NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” Shkup Dragan Ilievski ishte prezent gjatë punimeve ne bul.8 shtatori…

Komuna e Gostivarit lë pas Komunën e Tetovës dhe Çairit për transparencë

Sipas të dhënave të Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë në Informacione…

Hidhet në erë me eksploziv një bankomat në Butel

Një bankomat i një banket private është hedhur në erë me eksploziv në lagjen Butel të…

Ali Ahmeti: Pres që për 3-4 vite të bëhemi pjesë e BE-së

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në festimet për 21 vjetorin e BDI-së, tha se ai nga…

GJATË KËSAJ FUNDJAVE NP HIGJIENA KOMUNALE-SHKUP LARGOI 20 METËR KUB
MBETJE NGA DEPONITË E EGRA

Gjatë fundjavës që kaloi, ekipet e NP Higjiena Komunale-Shkup larguandhe transportuan mbetje të vëllimshme, mbetje ndërtimore…

Qyteti i Shkupit vendosi partneritet për shkëmbimin e kuadrit mësimor

, nxënësve dhe avancimin e praktikave pedagogjike ndërmjet shkollave të mesme maqedonase dhe franceze. Kryetarja e…

Erdogani bisedon me Kurtin për situatën në veri

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka biseduar me kryeministrin Albin Kurti për situatën e krijuar…