3 tërmete të njëpasnjëshme shkundin Turqinë

Sipas njoftimit të Agjencisë së Menaxhimit të Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD), 3 tërmete të mëdha kanë ndodhur në rrethin Palu të provincës Elazig. Tërmetet janë ndjerë në krahinat përreth.

Si pasojë e shkatërrimeve të shkaktuara nga tërmetet në Kahramanmaraş të Turqisë, vazhdojnë pasgoditjet në rajonin e tërmeteve.

3 tërmete kanë ndodhur në rrethin Palu të provincës Elazig. Intensiteti i tërmeteve, të cilët janë ndjerë edhe në krahinat përreth, ka qenë mbi magnitudën 4 ballë.