Afganistani prodhon makinën e parë vendase Mada 9

Qeveria talebane testoi prototipin e makinës së parë vendase, Mada 9, të prodhuar nga inxhinierë afganë.

Ndërron jetë në moshën 73 vjeçare,aktori i madh shqiptar Mirush Kabashi

Ndërron jetë në moshën 73 vjeçare,aktori i madh shqiptar Mirush Kabashi Mirush Kabashi ka qenë artist…

Mrekulli: Arabët të befasuar, pranë Mekës bie Borë

Në Arabi Saudite ka rënë borë. Krahina e Maysan afër Mekës u shndërrua në një skenë…

Kryetari i Londrës bën Umre në Qabe

Kryetari i Londrës bën Umre në Qabe Kryetari i Londrës, Sadiq Khan, ka vendosur që për…

Prifti katolik zgjohet nga koma pas 17 muajve dhe pranon Islamin

Nëse All-llahu është Zoti i vërtetë, unë nuk dua të jemi të mashtruar në drejtim të…

Cako: Mendohet se njerëzimi ka lindur në laborator nga 2 vëllezër e 1 motër, njeriu i vjetër 69 mln vjet

Në “Ora e Betit” në RTV Ora nga Beti Njuma, konspiracionisti Alfred Cako u shpreh se…

Baba Vangja, dhe parashikimet e frikshme për vitin 2023

Fundi i vitit 2022 po afron dhe ka ardhur koha të përballemi me një vit të…

Kjo është Zehra Ebibi studentja më e mirë e matematikës në universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” në Shkup, me notën mesatare 9.58!

Në promovimin e fundit të studentëve të diplomuar gjatë vitit 2022 pranë Fakultetit Matematiko-Natyrorë pranë Universitetit…

Bill Gates na mëson se si të jetojmë me 2$ në ditë

Një nga njerëzit më të pasur në planet, Bill Gates, i cili është gjithashtu një nga…

Cilla mendoni ѕe vjen nga një рulë e fѕhatit

Vezët janë një pjesë mjaft normale e shumë mëngjeseve në mbarë botën. Por a e dini…