Kush janë Pjesëtarët e grupit Lev Tahor që gjenden në Kumanovë

Një pjesëtar i grupit, Lev Tahor në Guatemalë. Fotografi nga arkivi. Një grup i pjesëtarëve të…

NP “Parqe dhe Gjelbërim” me aksion për pastrim pranë bregut të lumit Vardar dhe në Parkun e qytetit

Gjatë fundjavës ekipet e NP “Parqe dhe Gjelbërim” realizuan aksion për pastrimin e bregut të lumit…

Sonte nga mesnata çmime te rreja te derivateve të naftës.?

Çmimet e reja eventuale do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri…

Çegrani i Gostivarit po boshatiset, nga fshati kanë migruar mbi 7 mijë banorë

Çegrani i Gostivarit është një ndër fshatrat më të mëdha në Maqedoninë e Veriut. Dikur kishte…

Qytetarët ankohen për fatura të larta të rrymës elektrike

Më Maqedoninë e Veriut qytetarët po ankohen për fatura të larta të energjisë elektrike që kanë…

Qindra mjekë largohen nga Maqedonia e Veriut

Oda e Mjekëve në Maqedoni bën të ditur se nga 280 mjekë, të cilët gjatë vitit…