“Kobra” në gjak me 70 familje, dyshohet se i mori jetën edhe 31 vjeçarit

Dibran Hoxhaj i njohur me nofkën “Kobra” është i dyshuari kryesor për vr.as.je..n e 31 vjeçarit shqiptar Visart Cengu.
Hoxhaj i njohur për jetën e tij super luksoze dhe problemeve me drejtësinë, zakonisht shfaqej nëpër emisione televizive me 25 truproja.

I ftuar në emisionin “Sui Generis” të Insajderit, ai kishte ardhur i vetëm.
Teska ka rrëfyer për jetën e tij personale, “Kobra” ka bërë të ditur se është bërë pishman për shumë gjëra.
I pyetur nëse ka kërkuar falje për gjërat që ka bërë, Hoxhaj tha “po” dhe se është penduar.