Besi dhe Xhensila ndrojnë fenë nga Muslimanë në Katolikë

Xhensila Murtezaj e shumë përfolur për dashurinë e saj me Besin tregoi që janë thashetheme ato qe përfliten lart e poshtë.
Un për hir të dashurisë edhe u konvertova nga Muslimane në Katolike.

“Unë kam dashur gjithmonë të bëj një ceremoni në kishë, por para kësaj, unë duhet të konvertohem në katolike. e kam ndier gjithmonë veten më afër këtij besimi
Edhe Besi është konvertuar në katolik. Kam preferuar kështu, sepse dua që kjo lidhje të jetë më shumë shpirtërore…” – tregon Xhensila.