Deputeti i ASH-së, Halil Snopçe do të monitoron zgjedhjet në Turqi

Halil Snopçe, në cilësinë e përfaqësuesit të Kuvendit të RMV-së, do t’i monitorojë zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Turqi ne rajonin e Ankarasë.
Pamje nga brifingu me deputetët e grupeve parlamentare të OSBE-së anembanë botës, në kuadër të përgatitjeve për mbikqyrjen e zgjedhjeve në Turqi qe do të mbahen të dielën, 14 maj.