Grubi: 350 mijë euro për rikonstruimin e rrugës “Parashqevi Qiriazi” në komunën e Çairit

Fokusi i gjithë Qeverisë, përveç realizimit të projekteve kapitale të Korridorit 8 dhe 10D, mbetet edhe investimi në rregullimin e infrastrukturës rrugore lokale në të gjitha komunat e vendit.

Bashkë me ministrin e Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski dhe zëvendësministrin Bekim Rexhepi mbikqyrëm sot nga afër punimet intenzive që po zhvillohen për rikonstruimin e tërësishëm të rrugës “Parashqevi Qiriazi” me krahët e saj në komunën e Çairit, projekt i financuar tërësisht nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Vlera e projektit: mbi 350 mijë euro

FB IMG 1683560169066
FB IMG 1683560177478