Lajmërohet Nikolla Gruevski: Vit i keq e pret Maqedoninë dhe disa persona

Ish-kryeministri i dënuar, Nikolla Gruevski, i cili është në arrati në Budapest, në rrjetet sociale ka uruar Vitin e Ri dhe ka thënë se viti i ardhshëm do të jetë më i keq për të gjithë ata që nuk kanë mundur ta bëjnë këtë vit.

Gëzuar Vitin e Ri 2023!

Uroj shëndet t’ju shërbejë, dashuri t’ju udhëheqë, paqe dhe qetësi t’ju rrethojë dhe lumturi t’ju ndjekë në çdo moment dhe në çdo vend!

Agonia dhe pashpresa në Maqedoni u shndërroftë në një fillim të ri drejt triumfit të përsëritur kombëtar dhe individual!

Zoti qoftë me ju dhe me Maqedoninë!