Lija e majmunit i afrohet Maqedonisë? Rasti i dyshimtë në Greqi

Një rast i dyshimtë i lisë së majmunit dyshohet se është zbuluar në Greqi. Rasti i parë i dyshimtë i lisë po vlerësohet nga autoritetet shëndetësore greke.

Bëhet fjalë për një turist i cili kishte udhëtuar në Kefaloni me partneren e tij për pushime. I riu ka skuqje të lëkurës dhe simptoma të tjera që të ngjashme me ato të lisë së majmunit.

Autoritetet shëndetësore të Kefalonisë të cilat vlerësuan ngjarjen e karakterizojnë atë si të dyshuar për li majmunësh.